Man ‘komt’ op vrouw tijdens vliegtuig vlucht vanuit Belem (buitenland)

In Brasilia aankwam

De man beweert dat hij per ongeluk op de vrouw heeft gespuugd tijdens een hoestbui. Maar de 51-jarige passagier werd toch gearresteerd nadat de Gol Airlines-vlucht in Brasilia aankwam.
[quads id=1]
De 51-jarige Vale, zou op een vrouwelijke passagier ‘gekomen’ zijn tijdens een vlucht met Gol Airlines vanuit Belem, in Brazilië, naar de hoofdstad Brasilia.

Achterin het vliegtuig gezet

Een gevecht en geduw brak uit op de drie-en-een-half uur durende vlucht toen de vrouwelijke passagier naast hem in rij 24 begon te schreeuwen en te slaan uit paniek. Ze werd naar de voorkant van het vliegtuig gebracht nadat de bemanning tussenbeide was gekomen. Vale werd op een stoel achterin het vliegtuig gezet.

Vale werd gearresteerd toen de vlucht in de Braziliaanse hoofdstad aankwam, maar zei tegen de politie: “Ik spuugde per ongeluk op de vrouw terwijl ik  moest hoesten.
[quads id=1]

Mijn schoot gevlekt warenDe vrouw vertelt aan de politie: “Ik zat in rij 24 en hij zat naast me. Ik viel in slaap zodra het vliegtuig opsteeg. Een half uur later werd ik wakker toen de man naast mij begon te trekken aan iets.” “Tot mijn schrik realiseerde ik me dat hij probeerde mijn geslachtsdelen aan te raken. Ik besefte toen dat mijn benen en schoot gevlekt waren. ”

De man werd ondervraagd door politie voordat hij werd vrijgelaten en hij wacht nu op zijn veroordeling.

Het zal je maar gebeuren?
Bron: HLN
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.