Foto’s – Dankbetuiging – 20-jarige Ricky Vickram Sookram

0

overleden Ricky Sookram FamilieNieuws SurinameNamens mij en mijn familie dank ik iedereen die op welke wijze dan ook hun medeleven heeft getoond voor ons verlies:

Het overlijden van

Ricky Vickram Sookram

Heb echt kracht geput uit jullie pm, comments en of reakties.
Mijn dank is groot en het voelt heel goed aan.

God bless you all, mijn zoon heeft een mooie begrafenis gehad en deel daarom de momenten ook met jullie.
Niet om aandacht of geweldigheid maar om dankbaarheid .
Lobi en power iedereen.

~Ram Dewsook~

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.