Terugblik 2017 – Overleden in Januari

0

In januari 2017 publiceerden wij 99 overlijdensberichten. Hieronder volgen een aantal van de meest spraakmakende berichten en een link naar het totaal overzicht van onze overlijdensberichten van de mensen die zijn overleden in januari 2017. Klik op de foto om het oorspronkelijk bericht te bekijken. Heeft u ook een dierbare verloren in de maand januari 2017?  Dan kunt u hem of haar onderin de reacties herdenken.

Berryl Benjamin (35 jaar)

Terensa Inge (23 jaar)


Afiya Verulla Spier (23 jaar)

Fernando Ravenberg (27 jaar)

Leandro Lensa (16 jaar)

Klik hier voor een overzicht van alle overlijdensberichten van januari 2017.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.