Video – Talentvolle Surinaamse Âdïka heeft haar eigen kledinglijn

adika Suriname Familienieuws mode artiest celebrity
Officieel gelanceerd

Âdïka geeft haar eigen kledinglijn uit. De naam Veradaisa staat voor Verwey Adaisa, haar familienaam en tweede naam. Deze lijn heeft de artiest aan het begin van december officieel gelanceerd tijdens de beauty- & fashion-expo ‘All Out’.
[quads id=1]

Afrikaanse look

All Out was ook de naam van de eerste collectie die zij op die dag lanceerde. “Ik heb bij deze collectie geprobeerd helemaal uit de kast te gaan.” Âdïka houdt niet vast aan één bepaalde stijl. Daarom liet zij in deze collectie een beetje van alles zien: van Afrikaans tot carnavalesk en er was zelfs een ‘circus-look’.

adika Suriname Familienieuws mode artiest celebrity

Veradaisa

Âdïka is de kledinglijn gestart om met anderen te delen wat zij zelf leuk vindt om aan te doen. Zo kunnen haar fans en andere mensen zich ook kleden in haar uitdagende en gedurfde stijlen. Veradaisa is zowel voor vrouwen als mannen. Van elk model heeft zij van elke maat maar één exemplaar. Dat behoudt de exclusiviteit en voorkomt dat mensen elkaar in dezelfde kleding zien. Âdïka wil niet alleen een goede artiest zijn, maar wil ook haar liefde voor ondernemerschap ontwikkelen.
[quads id=1]

Actief op de achtergrond

De artieste houdt zich tot nu toe alleen bezig met het ontwerpen. De kleding wordt in Suriname voor haar gemaakt. Het komt wel eens voor dat zij iets makkelijks maakt voor zichzelf. Maar zij denkt niet dat zij tijd zal hebben dat ook voor anderen te doen. Daarom houdt de ontwerper alleen bezig met het bedenken en tekenen. Dat betekent niet dat zij alleen haar eigen lijn draagt.

Merk maakt mij niets uit

“Ik trek alles aan dat ik leuk vind. Het merk maakt mij niet echt uit.” De uitvoering laat zij over aan twee ouderen, die liever op de achtergrond actief zijn.
Bekijk hier de video van de launch:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.