De politie krijgt dit jaar geen kerstpakket!

kerstpakket politie Suriname FamilieNieuws
Geen kerstpakket

Geen kerstpakket voor politie. De leden van het Korps Politie Suriname hebben hun misnoegen geuit tegenover Dagblad Suriname over hun verrassing dat zij dit jaar niet in aanmerking zijn gekomen voor een kerstpakket.
[quads id=1]
Deze was een jaarlijkse traditie geworden waarop alle personeelsleden hadden gerekend.
Er wordt elke maand braaf geld van onze slips ingehouden ten behoeve van de Surinaamse Politie Bond. (SPB).

Woordvoerder van SPB

Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met de woordvoerder van de SPB, Revelino Eijk.

Hij zegt dat de voorzitter een bericht heeft doen uitgaan met de tekst: “Wellicht ten overvloede brengt het bestuur van de SPB onder uw aandacht dat zij niet in staat is de leden in verband met kerst en nieuwjaar een pakket c.q. een presentje ter hand te stellen.
kerstpakket politie Suriname FamilieNieuws

Niet mogelijk

De financiële situatie van het land en de middelen van de bond maken het niet mogelijk om voor 2700 leden een redelijk pakket samen te stellen.
[quads id=1]

Sorry, dat gaat het bestuur niet doen

Het is hoogst onverantwoord de bond op te zadelen met een schuld van ruim SRD 1.000.000. Dat betekent zoveel als het bondsgebouw als onderpand zetten en zeven jaar lang nog eens 25000 betalen.
Sorry, maar dat gaat dit bestuur niet doen”, aldus Raoul Hellings in het bericht naar hun leden toe.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.