Donovan Asaf overleden tijdens bedrijfsongeval

overleden Suriname

Donovan Asaf is in de vroege ochtend van donderdag 21 december verongelukt tijdens het graven van een tunnel. Enkele illegale goudzoekers in het Brokopondo gebied waren bezig een tunnel te graven op het Tapoeripa goudveld.
[quads id=1]
Op een bepaald moment stortte vermoedelijk de tunnel in, waardoor Donovan bedolven raakte onder het zand. Omstanders en familieleden wisten hem onder het zand vandaan te krijgen. Zij legden het levenloos lichaam onder een tent neer en schakelden de politie van Brokopondo in.

overleden Suriname Nederland FamilieNieuwsBij aankomst van de politie werd het ontzielde lichaam van deze onfortuinlijke Donovan aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
[quads id=1]
De politie van Brokopondo is belast met deze zaak.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.