Dhr Ruben Olivieira helpt ook dit jaar weer mensen uit de gemeenschap

KERST-VOEDSELPAKET doneren Ben Oliviera Suriname FamilieNieuws

Ook dit jaar denkt de man met een hart (en een tand) van goud aan zijn medemens.  Dhr Ruben Olivieira doet fantastische dingen. Lees hieronder een bedankje van iemand die hij heeft bijgestaan. Ze zijn supertrots op hem. En wij ook!
[quads id=1]

Namens oma Bea Cederburg moet Ik dhr Ruben Olivieira van harte dank zeggen. Vandaag heeft hij oma Bea verrast met een voedsel pakket. Oma Bea heeft heel veel voor land en volk gedaan. Van af jongs af heeft ze Alleen mensen kinderen opgebracht. Ze heeft meer dan 17 kinderen opgebracht. Enkele maanden terug is oma Bea gevallen en heeft haar heup en hand kapot geslagen. Maar desondanks zeg ze: Ik Ben in een rolstoel maar Ik geeft niet op en ze zorg nog steeds voor mensen kinderen. Op 2 januari word oma Bea 85 jaar!!

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.