Video – De uitvaart zanger met honderden huilende fans (buitenland)

overleden zanger SHINee Kim Jong-hyun buitenland FamilieNieuws
Vandaag begraven

Groupies Zuid-Koreaanse boyband in tranen op begrafenis zanger. De zanger van de Zuid-Koreaanse boyband SHINee Kim Jong-hyun is vandaag begraven in Seoul. Bij het ziekenhuis waar zijn lichaam maandag heen werd gebracht, werd ook een afscheidsmoment georganiseerd. Daar kwamen honderden rouwende groupies op af.

Huilende fans

De kist met daarin het lichaam van Jong-hyun werd onder grote belangstelling het ziekenhuis uit gedragen, waarna deze in een lijkwagen werd geplaatst. De huilende fans verzamelden zich op de trappen van het ziekenhuis om de auto naar de laatste rustplaats van de artiest te zien rijden.

Van het leven beroofd

Jong-hyun werd maandag dood in zijn appartement aangetroffen. Hij was een van de vijf bandleden van SHINee, een band die beroemd werd in het genre K-pop. De politie vermoedt dat hij zichzelf van het leven heeft beroofd. Agenten vonden brandende stukjes steenkool en denken aan koolmonoxidevergiftiging. De zanger werd 27 jaar.

Bekijk hier de video over de uitvaart:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.