Buschauffeurs vechten met elkaar om passagiers

moeder Paramaribo
Aan te houden

Een buschauffeur heeft een collega in Paramaribo verwond om passagiers. De politie van Latour wist hem aan te houden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering te stellen.
[quads id=1]

Te laten in- en uitstappen

Beide chauffeurs waren bezig om passagiers op te halen en af te zetten. De benadeelde reed voorin, terwijl de verdachte achterin reed. De verdachte probeerde zoveel mogelijk passagiers in de bus te nemen en sneller te zijn dan de voorrijder. Op een gegeven moment stopte de benadeelde op de kruising van de Coesewijnestraat en Nieuw Weergevondenweg om passagiers te laten in- en uitstappen. De verdachte reed met zijn bus voor de benadeelde en stopte daar.

vechten Suriname FamilieNieuws

Bedreigde met de dood

Hij stapte uit en ging naar de chauffeur. Hij sloeg hem via de ruit in het gezicht. Ook haalde hij een mes tevoorschijn, waarmee hij zwaaide, maar het slachtoffer werd niet geraakt. Hij bedreigde de aangever ook met de dood. Als gevolg van de slagen had het slachtoffer zwellingen in het gezicht. Hij moest medisch worden behandeld. Hij deed aangifte bij de politie van Latour, die de verdachte opspoorde en aanhield.

Vaker ruzie zoekt

Na de mishandeling reed de verdachte weg. Hij begon een andere lijnroute te onderhouden. De politie van Latour kreeg de informatie dat de man in een lijnbus in de richting van Paramaribo reed, waarna zij op onderzoek uitging.
[quads id=1]
Zij hield de verdachte aan. Het blijkt dat de verdachte vaker ruzie zoekt met andere chauffeurs. Hij was niet lang geleden aangehouden en moest een straf van acht maanden uitzitten.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.