Bekendmaking – Dichte mist op Schiphol zorgt voor vertragingen en annuleringen

klm vliegtuig
Vertraging en annuleringen

Het vliegverkeer op de luchthaven Schiphol heeft donderdag naar verwachting de hele dag last van dichte mist. Reizigers moeten rekening houden met vertragingen en annuleringen.
[quads id=1]
“Waar we normaal op een druk moment in totaal 110 starts en landingen doen, zijn dat er nu maar 66”, meldt de Luchtverkeersleiding. Daardoor zijn er inmiddels enkele vluchten geannuleerd.

Schiphol meldt dat reizigers de laatste reisinfo goed in de gaten moeten houden. “Vluchten komen later binnen en kunnen daardoor ook pas later weer weg. We verwachten dat dit nog de hele dag gaat duren.”

KLM

Luchtvaartmaatschappij KLM liet donderdagochtend rond 11.00 uur weten dat zeventien vluchten ongeveer een uur vertraging hebben, en twee vluchten meer dan een uur. “Doelstelling is om iedereen voor de kerst thuis te krijgen”, aldus een woordvoerder van KLM, die reizigers aanraadt om de website in de gaten te houden.
[quads id=1]

Code geel

klm mist vertraging vlucht Nederland

Het KNMI gaf donderdagochtend enige tijd code geel af voor de noordwestelijke kustprovincies. De waarschuwingscode was rond 12.45 uur alleen nog van kracht voor de provincie Zeeland.

Door: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.