Anoniem – Mijn vriendin gaat haar vriend vermoorden met voodoo

Hallo FamilieNieuws. Ik, Eline, durf bijna niet te schrijven wat ik ga schrijven maar ik moet het gewoon van me afschrijven. Op dit moment twijfel ik of ik naar een bonoemang moet gaan. Maar het gaat om het leven van mijn vriendin en haar vriend.
[quads id=1]

Bang dat ze doodgaat

Of de politie moet bellen of gewoon naar de kerk moet gaan met mijn vriendin Bea. Ik ben bang dat ik haar ga verliezen. Bang dat ze doodgaat.

Ze doet namelijk hele slechte dingen met haar vriend. Voodoo, bakroes noem maar op. Allemaal enge dingen. Het begon eigenlijk als een grap. Nou niet echt een grap maar ze was een paar maanden geleden, het was nog 2016, ze was erachter gekomen das hij een dame zwanger had genaakt. Die jongen, firgill heeft altijd voor haar uitgelopen, maar dat heeft ze altijd geaccepteerd. Zij bleef nummer 1 en ze was de baas over zijn geld want hij verdiende veel geld en als hij vast zit beheert zij zijn zaken. Veel dingen dingen staan ook op haar naam. Maar als hij los is, ziet ze hem nooit. Eeuwig is hij met vrienden en met schatjes.

Ik zag haar veranderen

Ze heeft alles geaccepteerd. Totdat 1 van die meiden zwanger is geworden. Bea en hij hebben samen geen kinderen. Hij heeft het haar gezegd en hij heeft haar ook gezegd dat hij er voor zijn eerste kind wil zijn. Maar hij heeft haar gesmeekt om hem niet te laten. Wat nu, uiteindelijk had hij dus twee vrouwen. De vrouw die de moeder van zijn kind zou worden en mijn vriendin Bea. Alles leek normaal maar ik zag haar veranderen. Ze had vreselijk veel verdriet ook omdat ze graag zelf een kind van hem wilde.

Ze stortte zich op andere dingen. Culturele dingen. Ze dacht dat ze een Apoekoe had en daardoor geen kinderen kon krijgen. Ik ben nog met haar mee geweest diep in het bos om te baden. Ik vond het wel interessant. Ik hou van mijn cultuur. Maar ik merkte dat ze ook de verkeerde kant opzocht. Ze hield het voor me geheim. En ik wilde ook niet echt iets erover weten. Maar toen de baby met 7 maanden dood werd geboren heeft ze me verteld dat het door haar toedoen was. Ze had iets voor die dame gezet.

Gek is geworden

Ik kon het niet geloven. Maar toen ze weer terug naar die persoon moest om duizenden euro’s te betalen wist ik dat het waar was. Ze had zich verbonden met de duivel. Ik geloof het wel als jullie het niet geloven. Ik zou het ook nooit geloven maar mijn eigen ogen hebben dingen gezien. Enge dingen zoals bloed drinken en dingen die ze op kerkhoven moest begraven. Die dame die zwanger was is van de 1 of andere dag uit het leven van haar vriend verdwenen. Ik hoor dat ze ziek is geworden. Gek is geworden.
[quads id=1]
Ik dacht toen nog niet verder. Maar nu komt het enge. Die vriend van mijn vriendin, Firgill. Ook hij is helemaal gek geworden. Mijn vriendin gaat elke week naar een man, die hem temt. Ik zeg jullie eerlijk. Ik zou het niet geloven maar mijn ogen hebben het allemaal gezien. Ik heb die jongen zien veranderen van een stoere jongen. Een populaire jongen in een jongen die verlegen is en zichzelf schuil houdt. Het lijkt alsof hij helemaal niet meer kan praten. Zijn moeder belt mij ook vaak om haar zoon te helpen, want ze kan niet bij hem in de buurt komen. Is heel zielig zo.

Het voelt niet goed

Geld komt niet meer binnen als toen maar zij beheert alles en regelt zijn zaken. Hij is alleen maar thuis. Zijn familie komt niet daar en hij gaat helemaal nergens meer naartoe. Als jullie willen hoeven jullie het niet te geloven maar ze heeft hele slechte dingen gedaan dat hij nu zo is geworden. Ik weet het zeker. Iets klopt niet. Het voelt niet goed.

De laatste keer dat ik daar in huis was. zag ik allemaal zwarte schimmen om haar heen. Zo eng dat ik ben weggelopen. Ik ben nooit meer daargegaan. Ik heb het contact met Bea verminderd. Maar ik heb toch hetgevoel dat ik haar moet helpen. Het doet me pijn om haar zo te laten. Je ziet gewoon dat ze verdriet heeft. Daarom wil ik van jullie vragen. Is er een manier om haar te helpen? Ze was mijn schoolvriendin. Mijn beste vriendin. Maar als ze zo doorgaat dan gaan zij en haar vriend beiden dood. Ik zie het gebeuren. Het gaat niet goed met ze.

Zij met zijn tweetjes

Ze heeft een fout gemaakt door te werken met Satan. Kan ze dat nog terug draaien? Ik kan er met haar niet over praten want het enige dat ze zegt is dat ze teveel heeft opgegeven om hem zomaar te laten. Maar het is echt niet goed wat ze doet. Ze zegt dat ze samen dood zullen gaan. Zij met zijn tweetjes. Zo eng als je haar dat hoort zeggen.

In feite geloof ik niet in deze dingen, maar mijn ogen hebben het zelf gezien. Ik heb het aan mijn vriend gezegd. Hij zegt dat ik ver uit haar buurt moet blijven want ze is een slecht kind. Maar ik denk dat ik de enige ben die haar kan redden.

anoniem verhalen Suriname Familienieuws

Maar hoe kan ik zo iemand redden? Ik wil niets te maken hebben met bonu en kroi. Ik moet naar de kerk met haar. Daar gaat ze nooit meer van haar leven in. Ze vloekt zodra ik praat over de kerk. Ze is mijn vriendin maar ik ben bang voor haar geworden. We ontmoeten elkaar 1 keer per week. Elke donderdag. In de stad. Ik zie haar elke week achteruit gaan. Ze lijkt niet meer op Bea. Ik ben bang. Maar ik moet iets doen.

Wat voor leven?

Haar vriend blijft nu alleen maar thuis en zij gaat elke week geld betalen aan een man, ik denk een voodoo iemand. Wat voor leven is dit? En ik vraag me af hoelang ze dit gaat volhouden?
[quads id=1]
Ik vraag me af of jullie bekend zijn met dit soort dingen en of het op te lossen valt? Mijn contact gegevens zijn te krijgen bij FamilieNieuws. Wat ik van jullie wil weten is: Moet ik mijn vriendin helpen of is het, het beste als ik alle contact met haar verbreek voordat ik zelf in de problemen ga komen? Dat is ook wat mijn vriend heeft gezegd. Hij wil niets met haar te maken hebben. Maar hij zegt het zo gemakkelijk. Ik ken hem pas 2 jaar maar Bea ken ik al sinds ik 5 jaar oud ben. Kunnen jullie ons aub helpen. Ik kan haar niet loslaten.

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Heeft ze mijn man behekst?

–Anoniem: Ik moet van mijn man stoppen met ‘Koeltoeroe sani

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.