Anoniem: Mijn man en ik gaan beiden vreemd.

Ik was zwanger

Hi ik ben Heidi. Ik ben 27 jaar en op mijn 18de ben ik in het huwelijk getreden met mijn echtgenoot. Ik was zwanger.
[quads id=1]
Inmiddels heb ik een zoon van bijna 9 jaar en een dochter van 3 jaar. Allebei een leuke baan en als je ons vanaf een foto zou bekijken dan zou je denken: Perfect family.

Niet in mijn buik

Maar nee hoor. De eerste mishandeling van mijn man kreeg ik al voordat ik was bevallen van mijn zoon. Ik weet het nog goed. Ik schaamde me rot. Ik liep hoogzwanger vergezeld door een agente de eerste hulp binnen. Mijn gezicht was helemaal opgezet. Hij sloeg me niet in mijn buik. Maar ik maakte een verschrikkelijke val waardoor ik in het ziekenhuis moest blijven. Het ging goed en ik kon gewoon op de uitgerekende tijd bevallen. Wel met een keizersnede.

Zijn vriendin

Aangifte tegen hem heb ik nooit gedaan. Na de bevalling ging het heel goed tussen ons. Trotse papa. Romeo is trouwens 10 jaar ouder en had eindelijk zijn eerste baby. Maar na het eerste jaar begon de echte hel. Toen is hij waarschijnlijk begonnen met die Claudia. Zijn vriendin en de moeder van zijn andere kinderen.
[quads id=1]
Waarom ik het heb geaccepteerd weet ik niet. Ik weet wel dat ik blij was als hij niet thuis kwam en met haar bleef. Dan was er rust thuis. Hij zei me ook gewoon dat hij zich prettiger voelde bij haar. Het deed me nooit iets. Ik was al helemaal liefdeloos geworden. Soms vraag ik me zelfs af of ik wel ooit van hem heb gehouden. Claudia is ouder dan hem. Een verstandige zelfstandige vrouw zonder stress. Ja, en toen raakte zij ook zwanger. We waren tegelijkertijd zwanger.

Wilde me doodmaken

Na mijn bevalling 3 jaar geleden heb ik besloten dat ik wilde scheiden. Wel, ik heb het geweten. Hij wilde me doodmaken. Scheiden dat gaat hij nooit willen. Zelfs nu niet.

vreemdgaan uitlopen Suriname FamilieNieuws

Nu 3 jaar later zit ik nog in een huwelijk waarin ik niet wil zijn. Zij heeft nog een kind van hem en ik ben zijn voetveeg. Maar in huis is het rustig. Ik snap niet waarom ik dit accepteer. Misschien omdat hij goed is voor de kinderen. En ik zie dat de kinderen echt wel gelukkig zijn. En misschien ook omdat ik binnenvrouw ben. Ik heb van huis uit geleerd: Laat je man niet. Je bent getrouwd. Trouwen doe je voor je leven.

Ben ook bang

Maar ik ben ook bang. Als ik ga scheiden gaat hij de kinderen nemen. Of hij gaat me vermoorden. En wat moet dan van ze terecht komen? Dus scheiden is geen optie. Maar de liefde die mis ik. Dus wat heb ik nu gedaan. Ik ben gaan flirten met een collega. Een jongere man zonder kinderen. Mijn beste vriend kun je wel zeggen. We zien elkaar elke dag tijdens het werk en soms heel soms in de stad.

Maar dan ben ik zo bang dat mensen ons kunnen zien dus dat is zelden. Maar ik krijg die liefde en die aandacht wel van hem. Ik loop uit, maar slapen met mijn man doe ik al heel lang niet meer. Dus eigenlijk is het geen vreemdgaan.
[quads id=1]

Mijn vriend ook

Mijn leven is rustig nu. De mishandeling is ook al een tijdje gestopt. Maar ik ga het niet zo vol kunnen houden. Hoelang kan dit leven zo doorgaan? Mijn vriend gaat ook niet zo blijven met een vrouw die getrouwd is en die alleen stiekem wil afspreken. Maar toch loop ik een risico want als mijn man erachter komt dan ben ik echt dood. En mijn vriend ook.

Een jonge vrouw

Kijk ik schrijf jullie om te vragen of jullie mijn leven een beetje kunnen snappen. Ik snap het soms ook niet meer. Ik heb een man. Twee kinderen. Hij gaat vreemd. Ik ga vreemd en toch blijven we bij elkaar. Is toch een absurde situatie. Ik zie alleen geen andere uitweg. Misschien moet ik de dingen anders aanpakken. Hebben jullie een idee? Ik ben pas 27 jaar. Een jonge vrouw. Dit is toch niet hoe mijn leven hoort te zijn?

gerelateerde berichten:
–Anoniem – Moet ik hem vergeven en doorgaan alsof hij niet vreemd is gegaan?
vreemdgaan FamilieNieuws Suriname Anoniem

–Video – Vrouw laat man en 9 kids in de steek voor Afrikaanse toyboy (buitenland)
vreemdgaan FamilieNieuws Engeland buitenland

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.