Video – 30-jarige Regillio Botse overleden na ongeval

overleden bottse FamilieNieuws Suriname
In de trens aangetroffen

De bromfietser, Regillio Botse (30) is in de ochtend van woensdag 20 december levenloos in een langs de weg lopende trens aangetroffen.
[quads id=1]
De Verkeers Unit van regio Midden deed na een melding van een verkeersongeval de plek aan. Bij aankomst werd de bromfietser die geen leven vertoonde aangetroffen. Het rijwiel die eveneens in de trens lag vertoond aanzienlijke schade aan de voorzijde.

Controle hebben verloren

Onderzoek wees verder uit dat Regillio in de vroege ochtend over de Mohamed Rashied Pierkhanweg reed. Hij kwam vanuit het stadscentrum richting de Mawakaboweg. Op een bepaald moment moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren. Hij kwam tegen een electrische mast aan, slingerde van de weg en viel met het rijwiel in de langs de weg lopende trens.

Obductie in beslag genomen

Bij daglicht zagen voorbijgangers een man in een haast droge trens liggen. Hij vertoonde geen teken van leven. Zij schakelden de politie in. Een ingeschakeld arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Door dit verkeersongeval met dodelijk afloop staat de verkeersbarometer landelijk op 81.
[quads id=1]
overleden bottse FamilieNieuws SurinameDe verkeersunit van regio Midden is belast met deze zaak.
Bekijk hier de video omtrent het ongeval:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.