Video – Hoe is het afgelopen met gedupeerden reisbureau Elegant Travel?

reizen gedupeerden Suriname Nederland Bijlmer FamilieNieuws
Binnengekomen vraag:

Hallo FamilieNieuws. Onlangs was er een reisbureau in opspraak ivm tickets naar Suriname die niet uitgedraaid konden worden.
[quads id=1]

Reisbureau in opspraak

De mensen voelden zich opgelicht door het reisbureau. Er ging toen een belletje bij mij rinkelen. Precies 5 jaar geleden was er ook een directrice van een reisbureau in opspraak. Het ging toen om Hazragatoen Mohamedhoesein van reisbureau Elegant Travel in de Bijlmer. Ik ben benieuwd hoe het met deze mensen is afgelopen? Hebben zij uiteindelijk hun geld terug gekregen?

Lees hier het artikel van AT5, van 5 jaar geleden:

Een woedende menigte voor reisbureau Elegant Travel in de Bijlmer. Tientallen, mogelijk honderd mensen, kochten er voor duizenden euro’s aan vliegtickets, maar de tickets zelf kregen ze nooit.

Het reisbureau is al dagen gesloten, de medewerkers zijn in geen velden of wegen te bekennen. En dat terwijl de vertrekdatum voor veel mensen steeds dichterbij komt.

Meerdere mensen hebben aangifte gedaan van oplichting en de politie is inmiddels met de zaak bezig. Een officieel onderzoek moet uitwijzen of de eigenaren van Elegant Travel inderdaad met de noorderzon zijn vertrokken of dat er een andere uitleg is voor de zaak.

De eigenaresse van reisbureau Elegant Travel in Zuidoost heeft beloofd dat alle reizigers die een ticket naar Suriname hebben geboekt een vervangend ticket krijgen, of anders hun geld terug.

reizen gedupeerden Suriname Nederland Bijlmer FamilieNieuws
[quads id=1]
Hazragatoen Mohamedhoesein kwam afgelopen weekend onder vuur te liggen, toen gedupeerde reizigers in Zuidoost verhaal kwamen halen bij haar reisbureau. De ontevreden klanten hadden vliegtickets geboekt naar Suriname, maar deze niet ontvangen, waarna de eigenaar van het reisbureau plots niet meer te bereiken was.

Dinsdag slaagde AT5 er eindelijk in contact met haar te krijgen. Ze claimt druk bezig te zijn met het regelen van de zaak en wijt het uitblijven van de tickets aan een probleem met een financier. ‘Niet iedereen kan op tijd weg, maar ik doe m’n best om iedereen desnoods op een andere dag weg te krijgen. Anders krijgen deze mensen hun geld terug’, stelt Mohamedhoessein.

Ondanks deze belofte stonden er dinsdag opnieuw boze mensen voor het reisbureau. Sommige klanten hebben namelijk zelf maar een vervangend ticket aangeschaft en eisen direct hun geld terug

Bekijk hier de video die bij het artikel hoort:

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.