45-jarige verdachte Nathoenie Dharminderpersad doodgeschoten

politie Paramaribo

De 45-jarige verdachte Dharminderpersad Nathoenie is overleden na geraakt te zijn door een kogel uit een jachtgeweer.
[quads id=1]

Levenloos lichaam

De politie van Uitvlugt speelde in op een dievenmelding op een adres in het ressort Uitvlugt, waarbij de verdachte beschoten is. Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van de verdachte aangetroffen.

Volgens verklaring van één van de bewoners werd Nathoenie door zijn broer op heterdaad betrapt bij het stelen van kippen. De broer bewapende zich met zijn jachtgeweer en loste twee schoten. De andere broer die de knallen hoorde spoedde zich naar beneden en vroeg wat er aan de hand was.

Linker voorzijde

De schutter gaf aan op een verdachte te hebben geschoten, maar er niet zeker van te zijn als die is geraakt. Beide broers gingen op onderzoek uit en troffen aan de linker voorzijde bij de schutting het levenloos lichaam van Nathoenie aan.
[quads id=1]

Bekende van de politie

Op het terrein werd een zak met twee kippen gevonden. De twee broers schakelden de politie in. Bij aankomst van de politie bleek de overledene een bekende van de politie te zijn. Tegen onbekenden is in het verleden meermalen aangifte van diefstal van kippen gedaan door de twee broers.

Neergeschoten Suriname FamilieNieuws

Legaal jachtgeweer

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het jachtgeweer, die legaal de bewoner toebehoort, is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.