Video – Vliegen van Schiphol naar New York voor nog geen Euro 170!!

New York Suriname

Binnenkort van Schiphol naar New York voor minder dan 200 euro. Prijsvechter Norwegian Air vliegt vanaf mei vier keer per week op en neer naar New York vanuit Amsterdam. Dat maakte de maatschappij vandaag bekend.
[quads id=1]

Vanuit Schiphol naar New York

Voor een enkeltje New York denkt Norwegian aan een ticketprijs van minimaal 199 dollar (omgerekend zo’n 168 euro). Reizigers stappen voor die prijs op Schiphol op het vliegtuig naar JFK Airport nabij New York. Het is voor het eerst dat de luchtvaartonderneming vanuit Schiphol naar de Verenigde Staten zal vliegen.

Meer geld kwijt

Daarmee gaat het onder meer de concurrentie op trans-Atlantische vluchten aan met Air France-KLM. Bij KLM ligt de prijs voor een retourtje momenteel rond de 700 euro. Bij Norwegian zijn reizigers wel meer geld kwijt aan opties als meer bagage en maaltijden.
[quads id=1]

Non-stop op de VS

Het gebeurt steeds vaker dat prijsvechters inzetten op vluchten over langere afstanden. Naast routes vanaf Schiphol zal Norwegian ook vanuit Madrid en Milaan extra routes naar de VS gaan aanbieden. Met die routes erbij kan straks vanuit zestien Europese luchthavens non-stop op de VS worden gevlogen.
New York amerika vliegen Amsterdam Schiphol FamilieNieuws

Wil je meer informatie over New York? Bekijk dan de travel video hieronder:

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.