Video – keizer wordt voor de vierde keer vader. Nog een zoon!!

keizer vader
Gender reveal

Keizer wordt weer vader! Via Instagram liet de rapper weten weer vader te worden van een jongetje met een bijzondere gender reveal. In een aflevering van FIRST Thuisbaas vertelde hij al dat zijn vriendin zwanger was.
[quads id=1]

EERDERE KIDS

Dit wordt niet Keizer’s eerste kindje. Hij heeft namelijk al twee dochters en een zoontje. Het toekomstige zoontje wordt hiermee het vierde kindje van het gezin. Bekijk hieronder de video van FIRST en leer Keizer als familieman kennen.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Wil je nog meer weten over de rapper? Bekijk dan hier een uitzending van Tap a Bankstel:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.