Mijn herinnering aan mijn lil bro Ricky Vikram Sookram

overleden Ricky Sookram FamilieNieuws Suriname

R.i.p lil bro

Vikram Sookram

Echt een grote verrassing voor ons babe. We hadden dit nooit verwacht. We hebben gister nog, 2 uren voordat je ons hebt gelaten, afgesproken dat je samen met James naar Nis komt en dat we elkaar daar zien.

12u kreeg ik de schrik van mijn leven toen ik een call kreeg van Winesh en James: ‘Ana kom gelijk naar hier. Vikram heeft ons gegroet en hij zegt hij gaat slapen. En nu is hij echt gaan slapen! Ana kom gelijk naar hier!!’

Ik ging en zag jou echt slapen.Β  Bro,Β  waarom zo vroeg? Babe, je bent pas 20
πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
r.i.p lil bro

~Ana~

[quads id=1]
overleden Ricky Sookram FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.