Lichaam van 56-jarige Parmanand Gajapersad opgevist uit waterput

overleden water Suriname FamilieNieuws

De 56-jarige Parmanand Gajapersad is op zondag 17 december uit een waterput/meer opgevist. Volgens het voorlopige onderzoek was de man gaan vissen en jagen met twee andere mannen.
[quads id=1]

Die plek te vissen

Zij plaatsten hun spullen in een kamp en zijn de twee door Parmanand enkele kilometers verder afgezet met de bedoeling op die plek te vissen. De twee andere vissers hadden tot ongeveer 22.00 uur nog contact met de overledene die de vangst was gaan afhalen bij hen. Volgens afspraak zouden daarna de twee gaan jagen en lopend terugkeren naar het kamp waar Parmanand bivakkeerde.

Aan voor onderzoek

In de ochtenduren van zondag kwamen de mannen terug in het kamp en merkten op dat het voertuig en Parmanand nergens te bespeuren waren. Bij daglicht zagen zij dat twee van de koelboxen op het meer dreven. Zij sloegen gelijk alarm en de politie deed de plek aan voor onderzoek.

Onder het water aangetroffen

Ingeschakelde duikers hebben het voertuig in het meer aangetroffen en middels assistentie naar boven gehaald. Bij een verdere zoekactie is het ontzielde lichaam van Parmanand onder het water aangetroffen en naar boven gehaald.
[quads id=1]
overleden water Suriname FamilieNieuwsDe ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk na obductie afgestaan aan de nabestaanden. Er is geen sprake van misdrijf.

Foto binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.