Mijn herinnering aan James Struiken alias “NOET” van Monti Krioro

0

Noet, waarom heb je me dit aangedaan?😭 Wie gaat Ajapra nu komen halen om ff te gaan wandelen en wie gaat me nu bellen en zeggen mi meid je klets na telefoon baka want zolanga me bel joe a telefoon bezet

💔, Boi wrom wrom wrom wrom Noet sangggggg

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

Zojuist bereikte mij het bericht dat van ons is heengegaan,

James Struiken

Alias “NOET” van Monti Krioro.

Waka bun brada, waka bun!

R.I.P😭💔😭💔😭💔😭💔

~Ollie~

Mijn herinnering aan James Struiken overleden Suriname FamilieNieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.