Arbiter doet aangifte tegen voetballers Ivanildo Misidjan en Quinel Masse

Arbiter Earl Banjo heeft aangifte gedaan tegen spelers en fans van Leo Victor. Na de wedstrijd tegen Walking Boyz Company zou hij zijn geslagen en bedreigd Suriname voetbal FamilieNieuws

Earl Banjo heeft zondagavond aangifte gedaan tegen Ivanildo Misidjan en Quinel Masse.
[quads id=1]

Opgewacht bij de kamer

De arbiter die de topper tussen Walking Boyz Company (WBC) en Leo Victor leidde, werd na de wedstrijd opgewacht bij de arbiterkamer en aangevallen door het tweetal en enkele anderen van de Leeuwen.

Banjo is naar zijn zeggen geklapt door Misidjan en bedreigd door Masse. Hij werd na de wedstrijd opgewacht door enkele spelers en fans van Leo Victor. Zij waren boos dat de arbiter Presello van der Meer, die nauwelijks enkele minuten op het veld was, rood had gekleurd.

Kleine snee

Ook waren zij van mening dat het 3-2 verlies tegen WBC deels aan Banjo te wijten was. Misidjan vernietigde ook de rode kaart van de arbiter, die daarbij een kleine snee aan zijn handen opliep.
[quads id=1]

Door het tuchtcollege

De arbiter heeft het geval ook gerapporteerd aan de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De zaak zal zo spoedig mogelijk worden behandeld door het tuchtcollege van de voetbalbond.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.