Anoniem – Hoe kom ik van zijn ex af?

ex Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Hoe kom ik in Godsnaam van mijn vriend zijn ex af? Ik weet dat dit een hele verkeerde vraag is maar op dit moment is het, het enige waar ik aan denk.
[quads id=1]

Pas een jaar uit

Ik heb een hele goede relatie met mijn vriend Ray. We willen graag trouwen en kinderen samen krijgen. Maar zijn ex Audrey zit echt in de weg. Ze hebben 2 kinderen samen. Zij zit in Suriname met de kinderen en hij woont hier bij mij. Sinds een jaar wonen we samen in zijn huis. We kennen elkaar al iets langer. Ik denk dat hij in het begin van onze relatie nog aan het ‘afbouwen’ was met haar. Zij zegt dat het pas een jaar uit is. Hij is ook al een jaar niet meer naar Suriname geweest.

Ik denk dat ze 7 jaar wat met elkaar hadden. Hun oudste is 6 jaar en de jongste 4. Hij heeft altijd gewoon hier gewoond maar hij ging vaker naar Su. Zijn ouders wonen daar. Tijdens de relatie met Audrey had hij ook gewoon een vriendin hier in Nederland. Met haar heeft hij een dochtertje van 9. Maargoed. Hij heeft Audrey dus in Suriname ontmoet. Die kinderen hebben ook een Nederlands paspoort maar zij niet.

Schatje uit Su

Maar nu wil ze dus hier komen wonen met die kinderen. En hij moet alles regelen. Hij gaat ook alles regelen. Ik sta wat dat betreft ook achter hem. Hij is blij dat zijn kinderen hiernaar toe komen. En ik denk ook wel dat het goed voor ze is, maar die ex. Ze is echt een b***tch. Ze kent me niet eens, maar ze schelt me de hele dag uit. Als ze hem niet kan bereiken belt ze naar huis en doet ze onbeschoft. Door haar doen zijn kinderen ook zo onbeschoft. Ik lees zijn apps, en hoe ze praat over mij. Laatst wist ze hem te vertellen dat ik een schatje had in Su. Ik ben sowieso al 5 jaar niet in Su geweest en dan nog. Wat weet zij nu over mij? Alleen maar om te stoken.
[quads id=1]

Hij heeft gelijk

Ze zegt hem hoeveel ze van hem houdt en dat ze het weer gaan proberen als ze terug is. Ik lees ook hoe hij haar zegt dat hij nu met mij is en dat ze onze relatie moet respecteren. Maar dat doet ze duidelijk niet. Hij zegt tegen mij dat hij wel met haar op goede voet moet blijven want het is de moeder van zijn kinderen. Hij wil zijn kinderen bij hem hier in Nederland hebben. En hij heeft gelijk. Hij is een hele lieve vader. Met die ex van hier heeft hij ook een goede verstandshouding en zijn dochter heeft een eigen kamer hier. Als we iets kopen of doen denkt hij altijd ook aan die kinderen van hem.

anoniem FamilieNieuws zijn ex relatie Suriname Nederland

Maar hij regelt dus ook alles voor zijn ex. Het heeft op de papieren geschreven dat het zijn partner is. En ze gaan ook bij hem ingeschreven staan. Ik heb daar wel moeite mee. Ik vraag advies want ik wil weten of jullie dit ook zouden accepteren. Uiteindelijk ga ik ook heel veel moeten inleveren. Want hoelang gaat zij zgn zijn partner moeten zijn en die kinderen dan? Zij staan straks ingeschreven in het huis waar ik nu woon. Ik ben nu opzoek naar een eigen huis. Wel voor mij samen met Ray. Wij gaan daar samen intrekken als zijn ‘gezin’ komt.

Trouwen en kinderen krijgen

Mijn moeder vindt het helemaal niets en zegt dat ik uit deze ellende moet stappen. Het is teveel stress, en een hoop problemen. Maar aan de ene kant wil ik hem ook niet zomaar laten. Voor haar om hem weer in te pikken? Dat wil ze toch juist? Hij is echt een schat van een kerel. En daarom snap ik ook dat hij dit allemaal doet. Daarom is hij een droomman voor vrouwen. Maar hij hou houdt toevallig wel van mij. Ik zou trots moeten zijn. Maar ik ben eigenlijk best moe en begin bang te worden voor de toekomst. Ik ben bang dat ons leven niet meer hetzelfde gaat worden. Ik ben bijna 30. Wanneer gaan we kunnen trouwen en kinderen krijgen? Hij zegt dat alles goed komt. Mijn vraag aan jullie is: Komt het wel goed?
[quads id=1]

Geschiedenis samen

Ik denk dat ik voordat zij komt uit de hele relatie ga stappen want ik kan niet zo goed tegen stress en ik ben niet opgewassen tegen zijn ex en hun kids samen. Zij hebben een geschiedenis samen. Zij heeft power en ze maakt er flink misbruik van. Ik vind dit echt heel erg moeilijk.

Kijk als ik wist dat hij van haar hield en met haar wilde zijn dan was het makkelijk voor mij. Ik was dan gewoon eruit gestapt. Maar hij houdt niet van haar hij wil gewoon zijn kids bij zich hebben. Maar die ex Audrey, hoe kan ik van haar afkomen? Weten jullie het misschien?

Groetjes, Vanessa

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Mijn man zijn exen maken misbruik van hem

–Anoniem: Zijn ex is zwanger van hem maar hij wil met mij trouwen?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.