Video – 17-jarige bromfietser overleden na ongeval

Mitchell Doom overleden ongeval Suriname FamilieNieuws

De 17-jarige bromfietser Mitchell Doom is na een aanrijding op maandag 18 december in het ziekenhuis overleden.
[quads id=1]

Tegengestelde richting

Mitchel kwam op maandag 7 december in botsing met twee personenauto’s aan de Malangweg. De politie van Houttuin deed na de melding van de aanrijding tussen een bromfiets en twee auto’s de plek aan. Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een van de personenauto’s dezelfde rijrichting hadden. Zij kwamen vanuit de Wilhelminaweg richting de Vredenburgweg. De andere personenauto reed in tegengestelde richting.

Was ingehaald

Op een gegeven moment haalde Mitchel die vergezeld was van een duo-rijder zijn voorrijder aan de rechterzijde in. Hij kwam in botsing met zijn tegenligger. De bromfietser met zijn 14-jarige duorijder Sahiel S. slingerde terug op hun rij helft, waarbij het tweetal onderschept werd door het andere voertuig dat door hen was ingehaald.

Sahiel is nog opgenomen

Zowel de bromfietser als de duorijder liepen zware letsels op en waren niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance zijn beide gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werden ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. Mitchel overleed op 18 december in de ziekeninrichting. Sahiel is nog opgenomen in het ziekenhuis.
[quads id=1]

Barometer naar 80

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Mitchel stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 80. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Beide bestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Mitchell Doom overleden ongeval Suriname FamilieNieuws
1 voor 12 kreeg onlangs een bezoek van zijn moeder (links)

Bekijk hier (nogmaals) de video:

Gerelateerde berichten:
–Video – 1 voor 12 vraagt dringend steun voor 13-jarige Sahil Sewnandan

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.