Anoniem: Het lijkt alsof mijn man met zijn moeder slaapt

Hallo lieve mensen. Ik ben Asha en ik ben pas 26 jaar. Ik ben zo verschrikkelijk boos. Ik ben nu thuis bij een vriendin. Ik heb een paar dagen geleden mijn tas gepakt en ben weggegaan bij mijn man.
[quads id=1]

Vrijwel direct zwanger

Ik woonde in bij mijn schoonmoeder en dat was de grootste fout die ik heb gemaakt in mijn leven. Ik ben mijn man Aniel 3 jaar geleden tegengekomen. Ik was jong en hij was mijn eerste love. Ik was vrijwel direct zwanger na ons trouwen. We trouwden drie maanden na onze ontmoeting.

Direct voor haar klaarstaat

Ik ben een paar weken bevallen van ons tweede kind. Na ons trouwen ben ik gelijk ingetrokken bij hem. Hij heeft geen zusters alleen broers. Erg vond ik het niet want ik weet hoeveel Aniel van zijn moeder houdt. In het begin vond ik het zo charmant zelfs dat hij alles doet voor haar en dat zij maar psst hoeft te roepen dat hij al direct voor haar klaarstaat.
[quads id=1]

Ik was geen kleren van een man

Maar naarmate ik verder keek zag ik al dat het geen gezonde relatie was. Die 2 andere broers zijn niet meer daar in huis. Maar ook zij komen elke dag daar. Die moeder doet alles voor ze, zelfs kleren wassen. Ook voor mijn man.
Ik ben een zelfstandige vrouw. We werken allebei dus ik was geen kleren van een man die vaak eerder thuis is dan mij. Koken doe ik wel. Met plezier want anders ga ik niet eten. Ze kunnen geen van beiden koken. Mijn man is wel anders dan zijn broers. Zij zijn een beetje ouderwets. We zijn beiden modern. Leuk hebben we het soms samen, alleen ik moet vaak met zijn moeder concurreren.

Slaapt hij bij haar

Ze is om het direct te zeggen: Ze is jaloers. Vreselijk jaloers. De relatie tussen hun is niet gezond. Die andere broers weten het want ze hebben ze beiden vaker erop aangesproken. Mijn man heeft een bed in de slaapkamer van zijn moeder. Dan heb ik jullie al genoeg gezegd. Hij slaapt 2 tot drie keer bij haar op de kamer. Vooral als hij later thuis is en mij en de kinderen niet wil storen slaapt hij bij haar.

Met zijn moeder

Laatst wilde ik ze iets vragen toen merkte ik dat die deur op slot was. Toen ze openmaakte zag ik ook dat zijn eigen bed niet was beslapen. Kijk ik zeg jullie ook meteen eerlijk. Ik zeg niet dat ze intiem zijn met elkaar. Zo erg is het niet (dat hoop ik) maar het voelt wel alsof mijn man uitloopt met zijn moeder. Zodra ik er iets van zeg krijgen we vreselijke ruzie. Hij zegt me dat ik jaloers ben en dat ik het moet accepteren want hij was altijd zo met zijn moeder. Ze heeft niemand. Als ik het niet accepteer moet ik weg. Dat zegt hij me.
[quads id=1]

Een eigen huis hebben

Zo ook deze week, vandaar dat ik wegben. Mijn baby is hier met mij. Ik had mijn man gezegd dat ik pas terugkom als we een eigen huis hebben. Nu hebben die broers van mij en die schoonzusters mij ook gebeld dat ik niet zo slecht moet zijn, want moeder is al oud. Hoe vinden jullie dat? Ik vind dat ze dan maar zelf bij hun moeder moeten gaan wonen.

schoonmoeder anoniem FamilieNieuws Suriname

Ik heb mijn man een ultimatum gesteld. Maar het lijkt erop dat hij het niet gaat accepteren. Mijn zoon heb ik nu ook al een paar dagen niet gezien dus ik ga toch terug moeten gaan. Maar nu weet ik niet hoe ik het aan moet pakken. Deze vreemde en intieme band moet zijn moeder moet stoppen. Hij is haar zoon, niet haar man.

Moet ik het accepteren?

Ik heb een vraagje aan de vrouwen? Zouden jullie zo een moeder – zoon relatie accepteren? Misschien overdrijf ik het wel. Ik heb nooit eerder een vriend gehad dus ik ken dit helemaal niet. Mijn vriendin vindt mijn schoonmoeder zielig. Ze zegt dat ik haar maar zo moet accepteren. Maar ik denk dat ze opzettelijke dingen doet om mij weg te werken. Of is het wel normaal en moet ik het gewoon accepteren? Ik heb zelf geen moeder meer om het te vragen. Ik hoor graag van jullie. Asha

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Mijn schoonfamilie maakt mijn leven zuur, ik ben het zat!

–Anoniem: Zijn alle Surinaamse schoonmoeders zo?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.