Vermiste 28-jarige Jamunapersad Raddjiet niet vermist maar opgesloten

vermist gevangenis politie Suriname FamilieNieuws

De 28-jarige Jamunapersad Raddjiet die door een familielid als vermiste was opgegeven op het politiebureau te Leiding wordt niet vermist.
[quads id=1]

In verzekering is gesteld

Nadat de procedure van de vermissing was ingezet, werd het bericht van de vermissing via de politiewebsite gepubliceerd. Oplettende lezers speelden in privé berichten aan de politie door dat de ‘vermiste’ in een politiecel zit ingesloten. Onderzoek wees uit dat Raddjiet inderdaad ter zake diefstal en inbraak op twee verschillende adressen in verzekering is gesteld. Hij ging er vandoor met twee rijwielen, een gympie en levensmiddelen.

vermist gevangenis politie Suriname FamilieNieuws

Aanhouding verlengd

De verdachte is op 25 november aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. De aanhouding van Raddjiet is inmiddels verlengd.
[quads id=1]
De afdeling Public Relations bedankt de oplettende lezers voor de informatie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.