Winkelinbraak door rovers. Buit: Goud, SRD 18.000 en meer dan USD 5000

inbraak Suriname

In een winkel annex woning in het district Brokopondo is maandagavond ingebroken. Criminelen maakten 200 gram goud, USD 5000 tot 6000 en SRD 18.000 buit.
[quads id=1]

Werd buitgemaakt

Zij maakten een gat in de zinkplaten schutting om op het terrein van de winkelier te gaan. Zij gingen vervolgens via de achterdeur die openstond in het pand waarna zij een kamer binnendrongen. In de kamer waren het geld en het goud bewaard dat werd buitgemaakt.

inbraak winkel geld goud USD politie Familienieuws

Om vier rovers

De winkelier ontdekte na sluitingstijd van de zaak dat spullen waren weggenomen. Ten tijde van de inbraak bevond hij zich in de handelszaak. Het gaat vermoedelijk om vier rovers die de daad pleegden van wie drie gemaskerd waren. De politie van Brokopondo is bezig met het onderzoek om de daders te achterhalen.
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.