Video – Nigeriaanse bobslee dames naar Olympische spelen?

Nigeriaanse bobslee dames groen - FamilieNieuws.com

Nigeriaanse bobslee dames Seun Adigun, Ngozi Onwumere en Akuoma Omeoga kunnen dan de eerste Nigeriaanse atleten worden die meedoen aan de winterspelen. Ze zijn allemaal voormalige professionele atletiek atleten.

Nigeria Bobslee dames - FamilieNieuws.com

Trainen zonder sneeuw

Ze moeten gewoon hun top 40 ranglijst notering vasthouden tot 14 januari. Ze verwachten dat het een probleem zal zijn. In februari zullen ze dan afreizen naar Pyeongchang, Zuid-Korea. Nigeria is natuurlijk een warm land en veel mensen vragen zich af hoe ze kunnen trainen zonder sneeuw. Dat is geen probleem. Kijk hieronder hoe ze dat doen. Misschien kan Suriname ook meedoen aan de winterspelen.

Populair

In november 2016 wist Adigun met een GoFundMe pagina $ 150.000 binnen te halen van 474 sponsors. Het geld werd gebruikt voor lidmaatschapsbijdragen, een bobslee, gereedschap en andere kosten. De dames zijn inmiddels erg populair waren ook nog te gast op 4 december bij The Ellen Show van Ellen DeGeneres. Zie hieronder de video:

Wij van FamilieNieuws blijven de dames volgen, dus check de website voor updates.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.