Man doet aangifte tegen thuiszorg Directrice Ivonne Aroma (Nederland)

zorg aangifte politie Suriname FamilieNieuws.nl

De directrice van zorgaanbieder Laverna heeft een 76-jarige Oosterhouter bedreigd. De man heeft aangifte gedaan.
[quads id=1]

Door het lint gegaan

De twee kregen ruzie om een onduidelijk contract, dat de bejaarde Jan van de Corput om die reden niet wilde ondertekenen. Daarop zou de vrouw door het lint zijn gegaan.
Van de Corput, die thuiszorg had geregeld voor zijn terminaal zieke vrouw, was in eerste instantie blij met de hulp van Laverna. Toen de directrice de man een contract aanbood, weigerde hij dat te ondertekenen, omdat de datum van de geleverde zorg er niet op stond.

Nooit ondertekenen

„Dat moet je nooit ondertekenen, want dan kunnen ze invullen wat ze willen”, zegt de Oosterhouter tegen BN/DeStem.

’Smeerlap, ik maak je kapot’

De vrouw begon daarop volgens de oude heer de tieren en te schelden. Omdat Van de Corput, die naar eigen zeggen ’niet bang is uitgevallen’, zich bedreigd voelde, besloot hij de politie te bellen. „Toen ze dat zag, vloog ze me aan. Ze schreeuwde: „Smeerlap, ik maak je kapot.”

Mijn huis uit

Van de Corput heeft een grote blauwe plek op zijn pols overgehouden aan de ruzie. In zijn arm zit ook een snee van de nagels van de vrouw en hij kan zijn wijsvinger niet meer buigen. „Ze wilde de telefoon afpakken, maar dat liet ik niet gebeuren. Ik riep wel tien keer: ’Ga mijn huis uit. Ga mijn huis uit’. Toen ik verbinding kreeg met de politie ging ze er als een speer vandoor.”
[quads id=1]

zorg aangifte politie Suriname FamilieNieuws.nl
Voorbeeldfoto. Vrouw in de zorg

Directrice Ivonne Aroma noemt het verhaal ’opgeblazen’. Verder wil ze er niets over kwijt. De politie, gemeente Oosterhout en de Inspectie Gezondheidszorg hebben een onderzoek ingesteld.

gerelateerde berichten:
–Heeft Rotterdammer Darryl N. 1.9 miljoen gestolen?

–Video – Gedupeerde Surinaams reisbureau ‘Fly-Su’ willen ticketgeld terug.
reisbureau Nederland Suriname vakantie FamilieNieuws

Bron: bndestem.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.