Man doet aangifte tegen zijn ex die politie agente is

politieParamaribo

Een man heeft in Paramaribo aangifte gedaan tegen een agente bij de politie. Uit zijn verklaring blijkt dat hij op zijn werkplaats was.
[quads id=1]

Niet accepteren

Volgens hem kwam de agente op een gegeven moment daar en begon tegen hem tekeer te gaan. De reden hiertoe is dat hij een relatie had met de agente die hij thans heeft uitgemaakt. Volgens hem wilde de agente het echter niet accepteren.

Samen met een collega

Terwijl zij tekeerging, probeerde hij weg te gaan. Bij dezen haalde zij haar dienstwapen tevoorschijn en probeerde hem te intimideren.
politie vrouw Suriname ex ruzie jaloers familienieuws
Om erger te voorkomen, reed hij weg van zijn werkplaats, maar werd achtervolgd door de agente die samen was met een collega tot aan zijn adres.
[quads id=1]

Aangifte tegen de vrouw

Zij ging thuis bij hem ook tekeer. Toen hij de politie belde, reden de agente en haar collega weg. Hij deed aangifte tegen de vrouw

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.