Dankbetuiging – Burgemeester Van der Laan (Amsterdam)

burgemeester Amsterdam Familienieuws Eberhard

Nabestaanden Van der Laan danken in advertentie voor alle steun. In een krantenadvertentie, met als aanhef ,,Lieve Amsterdammers”, bedanken de vrouw en de vijf kinderen van Eberhard van der Laan voor alle steun die ze hebben gekregen na zijn overlijden.
[quads id=1]

Warme reacties

De ‘warme reacties en attenties’ hebben eraan bijgedragen dat Van der Laan ‘tot het einde van zijn leven burgemeester van zijn geliefde Amsterdam kon blijven’, aldus de nabestaanden. ‘Wij kijken terug op een verdrietige maar ook hartverwarmende periode.’

burgemeester Amsterdam Familienieuws Eberhard

Golf van medeleven

Burgemeester Van der Laan overleed op 5 oktober op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Hij gold als zeer geliefd, zowel in Amsterdam als daarbuiten, en zijn dood maakte dan ook een golf van medeleven los. Ondanks zijn ziekte werkte hij vrijwel tot het laatst toe door.
[quads id=1]

Opvolging van Van der Laan

Jozias van Aartsen is nu waarnemend burgemeester in de hoofdstad, waar pas na de gemeenteraadsverkiezingen van maart werk zal worden gemaakt van de opvolging van Van der Laan.
Bron: destentor
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.