Update- Video – Geen BBSer maar politieagent schiet man neer

schiet wapen pistool Paramaribo Suriname FamilieNieuws

Update: De schutter die vrijdag betrokken is geweest bij het schietincident aan de Slangenhoutstraat is geen lid van de Bewakings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), maar een politieagent. Dit wordt bevestigd door zowel de BBS als de politie.
[quads id=1]
De redactie verneemt dat op camerabeelden te zien is hoe de agent in de supermarkt enkele keren wordt geduwd door de verdachte, die de wetsdienaar vervolgens met een loopkruk aanvalt en zich daarna uit de voeten maakt. De agent ging hem achterna, loste een schot en verwondde de verdachte in de buikstreek.

De verdachte is na medische behandeling op de Spoedeisende Hup van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo in verzekering gesteld. De politie van Bureau Nieuwe Haven onderzoekt de zaak.


Voor een supermarkt aan de Slangenhoutstraat heeft zich vrijdagmiddag iets na twee uur een schietincident voorgedaan.
[quads id=1]

Kogel uit wapen

Een man is geraakt door een kogel uit het wapen van een medewerker van de Beveiligings- en Bijstanddienst Suriname (BBS). De gewonde man is per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

De redactie verneemt dat de twee mannen een woordenwisseling hadden. De BBS-medewerker loste een schot in de richting van de man nadat die hem met een loopkruk zou hebben geslagen. De man werd in zijn buikstreek geraakt.

Politie arriveerde snel

De politie die snel ter plaatse arriveerde, schakelde een ambulance in. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in verder onderzoek.
[quads id=1]
schiet wapen pistool Paramaribo Suriname FamilieNieuws
Bekijk hier de video:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.