23- jarige Edgard heeft vermoedelijk heel veel vrouwen intiem misbruikt

Misbruik vrouwen Suriname Familienieuws oproep politie

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Recherche van Regio Midden hebben op donderdag 14 december de 23- jarige  Edgard J. aangehouden voor het intiem misbruiken van een aantal jonge vrouwen en jeugdigen.
[quads id=1]

Sleurde zijn slachtoffer

De verdachte reed rond in een witte personen auto.  Wanneer hij een jonge vrouw alleen zag lopen, loerde hij een gelegenheid af, sleurde zijn slachtoffers in het voertuig en bedreigde hen met een vuistvuurwapen te zullen vermoorden of zij zich niet rustig hielden. Hij voerde zijn slachtoffers naar afgelegen gebieden, waar hij onder bedreiging van het wapen de jonge vrouwen meermalen intiem misbruikte.

Meer dan vier

Eveneens bedreigde hij de jonge vrouwen te zullen doodschieten,  indien zij dit zouden aangeven bij de politie. Meer dan vier slachtoffers hebben op verschillende politiebureaus aangifte gedaan.  Het vermoeden bestaat dat deze serie misbruiker meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt.
[quads id=1]
Misbruik vrouwen Suriname Familienieuws oproep politie

Huiselijk geweld

Edgard is hangende het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Midden.  Slachtoffers worden opgeroepen om contact op te nemen met de afdeling recherche van regio Midden op de nummers 582050/582203 of  de afdeling Huiselijk geweld op het  nummer 582206 of elke politiebureau waar u een vertrouwenspersoon hebt om uw aangifte te doen. U mag ook op de gratis tip lijn 179 bellen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de serie verkrachter achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.