15-jarig meisje omgekomen in het verkeer

overleden Suriname

De 15-jarige Chaniva Atipa is op vrijdag 15 december in het verkeer omgekomen bij een aanrijding. De politie van het ressort Uitvlugt kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek.
[quads id=1]

Ter plaatse

Ter plaatse is de vrouwelijke bestuurder aangetroffen alsook het meisje dat is aangereden. Het verplegend personeel van de ter plekke verschenen ambulance gaf door dat het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

overleden Suriname Nederland FamilieNieuws

Straat overgestoken

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Chaniva door haar moeder tegenover haar woning aan de Kabbesstraat is afgezet. Verder dat het meisje, zonder op te letten, de straat is overgestoken.
[quads id=1]

In beslag genomen

Met het overlijden van het verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 79. Het ontzielde lichaam van het meisje is voor obductie in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.