Anoniem: Ik heb een relatie met de broer van een oude scharrel?

broer anoniem Familienieuws verhalen intiem Suriname broer

Goedendag, ik ben Larissa. Ik zit met een probleem waar ik advies voor nodig heb. Het is niet zo een lang verhaal hoor.
[quads id=1]

3 keertjes omgang

Ik ben dus Larissa. Maanden geleden was ik nog single. Ik had geen vriend maar ik hield me bezig met een ‘sma sanie’. Hij heet Leo. We hebben 3 keertjes omgang gehad. Het was niet echt een relatie. Het duurde ook niet lang.

Ik kwam toen zijn broer Andy tegen. Hij vroeg me om een relatie. Ik vertelde hem dat ik eigenlijk iets met zijn broer had. Ik vertelde hem alles. Hij zei me toen zelf dat die relatie met zijn broer en mij geen toekomst had. Leo had namelijk zoveel vrouwen en Leo had ook nog vrouw en kinderen thuis. Ik dacht eigenlijk dat ik zijn enige side chick was.

Stopte ook direct

Ik zei hem toen al dat het moeilijk was om dan met hem een relatie te starten. Omdat ik al iets met zijn broer had. Maargoed. We begonnen met elkaar om te gaan en toen kregen we toch die relatie. Dat met Leo stopte ook direct.
[quads id=1]
Andy ik en zijn nu al 5 maanden bij elkaar. Geen gedoe niets. We zijn beiden happy. Ik heb hem wel gezegd dat het vervelend gaat zijn als mensen het komen te weten. Ik vind het niet leuk dat ik eerst met zijn broer was en nu met hem. Zo hoort het eigenlijk niet. Ik heb hem gezegd dat het beter is om de relatie te stoppen. Zeker als mensen er achter gaan komen.

Kans van slagen?

Hij zegt dat hij gewoon door wil gaan met mij. Hij vindt dat hij zelf bepaalt met wie hij is en dat andere mensen het niet voor hem kunnen bepalen. Ik weet het niet zo goed, het klinkt in mijn oren niet zo goed. Eerst met die broer en nu met die andere. Daarom vraag ik jullie serieus om advies. We kunnen onze relatie verder gaan als een serieus koppel en echt vriend en vriendin worden. Maar heeft de relatie wel kans van slagen?

We houden van elkaar

Hij wil verder gaan maar is het wel een goede stap? Of moet ik het gewoon uitmaken? Wat voor reden moet ik hem dan opgeven? Geen reden? Ik heb eigenlijk ook geen reden om het uit te maken. Want we houden echt van elkaar. broer anoniem Familienieuws verhalen intiem Suriname broer

Kunt u dit aub voor me op FamilieNieuws delen. Ik weet niet precies wat ik moet doen, maar ik zie dat de mensen via jullie advies krijgen. Ik zou dat heel graag willen.
Bedankt!

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Heeft mijn relatie met een getrouwde man wel toekomst?
–Anoniem: Ik moet kiezen tussen twee mannen
[quads id=1]

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.