61-jarige voetganger Ramon Renfrum overleden na ongeluk

Overleden Suriname Ramon Renfrum FamilieNieuws

De 61-jarige voetganger Ramon Renfrum is op woensdag 13 december in het ziekenhuis overleden, na eerder op de dag te zijn aangereden door een auto aan de Mr. J. Lachmonstraat .
[quads id=1]

Barst wond op het hoofd

De Centrale Meldkamer schakelde de politie van Flora in voor een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger. Bij onderzoek op de plek werd Ramon met fracturen en een barst wond op het hoofd aangetroffen op het wegdek.

Overleden Suriname Ramon Renfrum FamilieNieuws

Slecht ter been

De 26-jarige autobestuurder Leandro K. reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit het stadscentrum richting de Coesewijnestraat. Ter hoogte van HGG group stond Ramon bij de voetgangersoversteekplaats om over te steken. Volgens verklaring van de bestuurder en een getuige kwam Ramon die slecht ter been was en met een stok liep bij het oversteken languit op het wegdek te vallen. De bestuurder die niet meer kon afremmen, reed hem aan. Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij na enkele uren overleed.
[quads id=1]

Niet onder invloed

De autobestuurder werd onderworpen aan een blaastest en bleek niet onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Landelijk naar 78

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van Ramon en de 25-jarige Rociano Vaniel die op woensdag 13 december dodelijk is aangereden landelijk naar 78.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.