25-jarige voetganger dodelijk aangereden

overleden Suriname

De 25-jarige voetganger Rociano Vaniel is op woensdag 13 december dodelijk aangereden aan de rijweg naar Atjoni. De autobestuurder deed het politiebureau van het ressort Brownsweg aan met de mededeling dat hij een voetganger heeft aangereden.
[quads id=1]
Volgens de verklaring van de bestuurder reed hij over de rijweg vanuit Atjoni richting Brownsweg. Ter hoogte van kilometer 22 sprong de voetganger plotseling op de weg en kon de bestuurder niet meer voorkomen hem aan te rijden.

De politie deed de plek des onheils aan en trof het levenloze lichaam van Rociano op het wegdek aan. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

overleden Suriname FamilieNieuws
Rociano stond onder medische behandeling bij de Psychiatrische Inrichting Suriname (PCS). Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.
[quads id=1]
Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 78.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.