13-jarige Rachida vertelt: Ze spuugden op me terwijl ze mij misbruikten (buitenland)

misbruik bangladesh kind FamilieNieuws

Rachida is pas 13 jaar oud. Tien militairen vielen het huis van R. eind augustus 2017 binnen. Ze bonden haar twee kleine broertjes vast aan een boom en mishandelden hen.
[quads id=1]

Juwelen van haar lichaam gerukt

R. probeerde te vluchten, maar de mannen pakten haar en bonden haar aan haar armen vast aan twee bomen. R.’s juwelen werden van haar lichaam gerukt, evenals haar kleding.

R. schreeuwde dat ze moesten stoppen, maar in plaats daarvan spuugden ze op haar waarna ze door alle mannen werd misbruikt en flauwviel.

Nood anticonceptie

R.’s oudere broers droegen haar naar de grens. Eenmaal in Bangladesh gaf een dokter haar nood-anticonceptie.

misbruik bangladesh kind FamilieNieuws
Het meisje mist haar broertjes verschrikkelijk en heeft nachtmerries. Ze heeft moeite met eten.
[quads id=1]
Voor de intieme en brute misbruik, zegt ze zacht, was ze een knap meisje.

AP INTERVIEWDE ROHINGYA-VROUWEN OVER GRUWELDADEN VAN MILITAIREN
AP stuurde een aantal journalisten naar vluchtelingenkampen in Bangladesh om verkrachtingen van Rohingya-vrouwen en -meisjes door militairen in Birma te onderzoeken.
De journalisten van AP interviewden 29 Rohinya-vrouwen en vonden uit dat verkrachtingen door militairen structureel plaatsvinden. De vrouwen bevinden zich nu in Bangladesh en werden onafhankelijk van elkaar geïnterviewd. Ze komen uit verschillende dorpen in Birma en leven nu verspreid over verschillende vluchtelingenkampen in Bangladesh.
AP meldde alleen initialen en leeftijden om de anonimiteit van de vrouwen te waarborgen.

Bron: NRC.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.