Video – 15-jarige Shaqil doodgestoken (Nederland)

doodgestoken Nederland Almere Suriname Familienieuws overleden

De 15-jarige Shaqil is van de week doodgestoken in Almere. De jongen werd aan het begin van de avond zwaargewond gevonden bij het Pirellipad, in de buurt van het stadion van voetbalclub Almere City.
[quads id=1]

Hij overleed in het ziekenhuis

De jongen werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar de hulpdiensten konden het leven van de jongen niet meer redden. Hij overleed in het ziekenhuis. De familie en vrienden van de doodgestoken Shaqil (15) in Almere, zijn niet te spreken over de inzet van de politie.

Zoektocht van 3 uur

Shaqil werd gisteren doodgestoken in Almere-Buiten. De politie vertrok na een zoektocht van zo’n drie uur en vond niks. Maar toen de familie van Shaqil een kaarsje ging branden vonden ze het mes waarmee de jongen vermoedelijk is doodgestoken. “Dat irriteert mij”, aldus vriend Rico Blinker. “Het is gewoon raar wat er is gebeurd.”

doodgestoken Nederland Almere Suriname Familienieuws overleden

 

Beroving of iets dergelijks

Over de toedracht tast de familie nog in het duister. “Ik denk dat er een steekpartij is geweest”, aldus neef Sjahier. “En misschien een beroving of iets dergelijks. Misschien wilden ze zijn telefoon want die was ook uit na 19:00 uur. Toen hebben we hem niet meer kunnen bereiken.”
[quads id=1]

Er zijn aanhoudingen

De politie weet ook nog niet wat het motief is achter de steekpartij. “U kunt zich voorstellen dat we pas kennis hebben gekregen van het incident”, aldus Hans Meulenman van Politie Midden-Nederland. Er zijn aanhoudingen verricht en het forensisch onderzoek loopt. “Over het motief en de omstandigheden rond het incident, kan ik nog niet veel zeggen.”

Familie en vrienden verspreiden oproepen via Facebook om meer informatie:

Bekijk hier de video:

Geschreven door Tim Berbers
Bron: wnl.tv
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.