Minister Peneux vraagt ontslag aan

ontslag minister Suriname Familienieuws

Naar aanleiding van het gerezen principieel verschil van mening tussen enerzijds de Minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en het VOS-Directeurenberaad inzake onder meer de aanpassing van de vigerende overuren regeling voor leraren, heeft de Minister van OWC dhr. Robert Peneux, na ampele overweging besloten zijn portefeuille per woensdag 13 december 2017 ter beschikking te stellen van de President van de Republiek Suriname Z.E. Desiré Delano Bouterse.
[quads id=1]

De President heeft de ter beschikkingstelling van de portefeuille in beraad.

Het Staatshoofd heeft inmiddels besloten de Vice President Ashwin Adhin te vragen om in overleg te treden met het VOS-Directeurenberaad, en al het andere te verrichten ter continuering van het onderwijs in ons land.

ontslag minister Suriname Familienieuws
[quads id=1]

Belang en toekomst

Met deze garantiestelling, doet het Staatshoofd tevens een oproep aan alle onderwijsgevenden en directies van scholen om hun onderwijstaak te vervullen per heden, donderdag 14 december 2017, in het belang van het Surinaams kind. Het belang en de toekomst van de opkomende jeugd staat centraal in de ontwikkelingsvisie van de Regering.

Bron: DeBoodschap

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.