Video – Mevrouw heeft intieme omgang met geesten (buitenland)

omgang geesten Engeland FamilieNieuws

Spook jij ook wel eens iets uit met je lover? De Britste Amethyst Realm niet meer, want ze heeft alle mannen uit haar leven verbannen. Ze heeft namelijk omgang met geesten. Geestig toch? Maar de vrouw is doodserieus. Ze vertelde er luchtig over bij de Britste ontbijtshow This Morning.
[quads id=1]

BETRAPT

Het begon volgens Realm allemaal toen haar man haar na zijn zakenreis betrapte tijdens een intiem moment met een van haar geesten. Haar echtgenoot dacht namelijk dat hij een man zag bij zijn vrouw, maar eenmaal binnen zag hij niets meer. Toch was hij er heilig van overtuigd dat zijn vrouw vreemd was gegaan en hij maakte een einde aan de relatie. Amethyst besloot daarom om alleen nog maar omgang te hebben met geesten.

OMGANG

De meeste mensen worden al gek bij de gedachte dat er er ‘iets’ aanwezig is in hun huis, maar Realm niet. “Het voelt niet eng, juist heel comfortabel”, vertelt de Britse vrouw over de geesten in haar huis. Maar hoe kan dat nou, omgang met geesten? “Het is moeilijk om uit te leggen, maar het voelt als een soort gewicht op je”, legt Realm uit.

omgang geesten Engeland FamilieNieuws

“Je voelt de ademhaling en de energie.” Amethyst geeft ook toe dat ze klaarkomt. Ondertussen heeft ze al met meer dan vijftien geesten het bed gedeeld. “Elke geest voelt anders, net als mensen”, zegt ze.
[quads id=1]

TOEKOMST

Op dit moment is de Britse vrouw gelukkig met haar situatie, maar in de toekomst wil ze graag trouwen met een van haar geesten en een gezinnetje starten. Dan moet ze natuurlijk nog wel even de ware vinden.
Ze vertelt erover in onderstaande video:

Bron: funx.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.