Vermissing – Help, ik zoek mijn 13-jarige dochter Jeraina Gimp

vermissing Gimp FamilieNieuws Paramaribo

Vermissing – 13-jarige Jeraina Gimp

Update:
[quads id=1]

Niet teruggekomen

Het jaar is bijna ten einde en de moeder van Jeraina Gimp is nog steeds radeloos. Ze heeft geen idee waar haar dochter is en hoe het met haar gaat. Ze is al maanden van huis weg. Na 20 november heeft ze haar voor het laatst gezien. In de stad. Ze zei toen dat ze thuis zou komen. Maar tot heden is ze niet terug gekomen.

Is me 1ste dochter

Moeder: Mensen zien haar in een witte mark x kenteken plaat PA30-** Ergens in de omgeving van Pontbuiten. Ik ben zelf de hele tijd daar op zoek maar kan haar niet vinden. Echt lieve mensen, dit is echt lastig zo. Ik heb dat kind niets gedaan, maar het spijt me hoor is me 1ste dochter 😢😢😢😢😢ze wordt straks jarig. Dan wordt ze 14 jaar
Jeraina, jeraina kom thuis!! Ik mis je
[quads id=1]

Naar huis komen

Helpen jullie de wanhopige moeder mee met zoeken. Deel dit bericht zo vaak mogelijk. Hopelijk kan Jeraina dan naar huis komen.

 


De 13-jarige is al sinds 1 juli 2017 meerdere keren van huis vertrokken. Op dit moment is ze weer weg. Haar wanhopige moeder weet niet meer wat ze moet doen. Ze wil graag dat ze gezond en wel weer thuis komt.
[quads id=1]
Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent haar signalement. Deel het bericht met iedereen zodat ze snel weer naar huis kan.

vermissing Gimp FamilieNieuws Paramaribo

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs.

Houdt u aub rekening met de gevoelens van de moeder en die van het meisje. Kwetsende opmerkingen en reacties die geen bijdrage leveren worden niet op prijs gesteld.

U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]