Oproep: Nabestaanden Ludwig Pinas worden opgeroepen!

overleden Pinas FamilieNieuws PCS Suriname

Oproep van Psychiatrisch Centrum Suriname!

Op 27 november 2017 is heengegaan de heer

Ludwig Ferdinand Pinas

Betrokkene is sedert 22 december 2004 opgenomen in het Psychiatrisch Centrum Suriname. Hij is geboren op 26 maart 1945. Verder is bekend dat de cliënt vóór zijn opname heeft gewoond aan de Confianceweg no. 1.

Nabestaanden worden opgeroepen zich uiterlijk 27 december persoonlijk aan te melden, aan de Letitia Vriesdelaan 1-3. Nabestaanden mogen ook contact maken met het Psychiatrisch Centrum Suriname op het telefoonnummer 477190, toestel 290 of 312 of 285.

Deelt u dit bericht met een ieder!
[quads id=1]
overleden Pinas FamilieNieuws PCS Suriname
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.