KLM zet extra vlucht in naar Suriname. Wil je ‘goedkoop’ mee? Boek nu!

klm Nederland Suriname China

Extra KLM-vlucht naar Suriname. KLM zet donderdagochtend een extra Boeing 747 naar Paramaribo in om 150 passagiers die door de sneeuw al dagen op Schiphol zijn gestrand, naar huis te brengen.
[quads id=1]

Geen kant op

„Die reizigers met bestemming Suriname konden geen kant meer op door uitgevallen vluchten. Ook andere vliegmaatschappijen hebben geen plaats. Vandaar dat we met veel moeite een KLM-vliegtuig vrij konden maken”, aldus de woordvoerder.

klm Suriname vliegtuig FamilieNieuws
[quads id=1]

Lastminute prijzen

Die ingelaste vlucht vertrekt donderdag om 8.45 uur van Schiphol. „Hij is halfleeg, dus wie nog snel een goedkope stoel wil boeken naar Paramaribo kan nu zijn slag slaan. Deze last-minute prijzen om het vliegtuig op te vullen zijn laag”, zegt KLM. Donderdag vertrekt ook de reguliere KLM-vlucht volgens schema naar Suriname.

Kijk hier voor de prijzen.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.