HIV geïnfecteerde stiefvader gaat 5 jaar de bak in

dochter Suriname

Met hiv besmette stiefvader veroordeeld tot 5 jaar. De verdachte Otmar L. werd maandag tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens intiem misbruik van zijn twee minderjarige stiefkinderen.
[quads id=1]

Tweeling slachtoffers

De verdachte heeft de slachtoffers, die een tweeling zijn, misbruikt. Hij ontkende het feit vanaf het prille begin. In deze zaak had het Openbaar Ministerie 6 jaar gevangenisstraf geëist. Volgens het OM heeft de verdachte misbruik gemaakt van zijn positie. Hij moest juist een voorbeeldige persoon zijn en de kinderen in bescherming hebben genomen.

meisjes waren negatief

Echter heeft hij misbruik gemaakt van zijn macht en het vertrouwen van de kinderen geschaad. Uit het geneeskundig rapport blijkt dat de verdachte een hiv besmette persoon is.
[quads id=1]
Beide meisjes zijn getest en zij waren negatief. Advocaat Harold Belfor verzocht de rechter om niet mee te gaan met de hoge eis van de officier en de eis te willen verzachten. De rechter heeft in plaats van 6 jaar de verdachte een strafkorting gegeven.

misbruik HIV Suriname FamilieNieuws

Hij gaat voor 5 jaar de bak in.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.