Politieagent hoort strafeis van 4 jaar omtrent misbruik eigen dochter

omgang Suriname

Hesdy G. zou zijn dochter meermalen intiem hebben misbruikt. De man die politieagent is zou dat al twee jaar lang doen.

[quads id=1]

Celstraf van vier jaar

Volgens zijn nu vijftienjarige dochter heeft haar vader haar vanaf haar dertiende misbruikt. Officier van justitie, Shanta Mahadew, heeft op de rechtszitting van maandag een celstraf van vier jaar onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht, geëist tegen de verdachte.

Op vrije voeten

De politieman is voorlopig op vrije voeten gesteld, omdat zijn advocaat Irene Lalji aangevoerd had dat het slachtoffer tegenstrijdige verklaringen afgelegd had. De officier eiste tevens zijn gevangenneming.

Omgang bed misbruik kind FamilieNieuws Suriname celstraf

Vanaf haar dertiende misbruikt

Volgens de nu vijftienjarige dochter heeft haar vader haar vanaf haar dertiende misbruikt. De ouders van het meisje zijn gescheiden. Het kind logeerde af en toe bij haar vader. Hesdy G. is vorig jaar op 16 september aangehouden. Hij ontkent dat hij dit soort handelingen heeft gepleegd met zijn dochter.

Vertrouwen van zijn dochter

Volgens Mahadew heeft de vader het vertrouwen van zijn dochter geschaad. Hij zou voor een veilige omgeving moeten zorgen voor het kind, maar heeft haar misbruikt en botvierde zijn lust op het kind. De officier achtte het feit wettig en overtuigend bewezen.
[quads id=1]
Lalji deelt een andere mening. Zij vindt dat er geen wettig en overtuigend bewijs is geleverd en eiste vrijspraak van haar cliënt. Volgens de advocaat is de verdachte aldoor consistent geweest in zijn verklaringen. Hij ontkent zich schuldig gemaakt te hebben aan het feit. Lalji betoogde dat de verklaringen van de verdachte ondersteund worden door verklaringen die getuigen afgelegd hebben.

Jaloers en boos

Volgens Hesdy G. was het kind jaloers en boos, omdat zij ervan uitging dat hij meer van de dochter van zijn vriendin hield dan van haar. Volgens de advocaat vertelt het kind leugens door te fantaseren. Lalji benadrukte dat de politieman zijn carriere misloopt en dat deze beschuldigingen zijn imago enorm geschaad hebben. Daarnaast hangt hem ontslag boven het hoofd. Op 8 januari zal deze zaak verder behandeld worden.

Gerelateerde berichten:

Misbruik

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.