2 doden en 4 gewonden na auto ongeluk

Overleden Suriname

De 52-jarige Kenneth Oerajoekawa en Arsinio Jubitana (23) lieten op zaterdag 9 december het leven na een verkeersongeval met een auto op de Larecoweg.
[quads id=1]

6 inzittenden

De politie van Groningen deed na een telefonische melding van een verkeersongeval de plek aan voor onderzoek. Gebleken is dat een Toyota Opa met 6 inzittenden, inclusief de bestuurder reed over voornoemde weg.

overleden ongeval FamilieNieuws Suriname

Auto sloeg over de kop

De bestuurder die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed, kwam vanuit Boskamp richting de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van kilometer 43½ moet hij bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij belandde in de langs de weg lopende bosschage, botste tegen een omrastering van walaba palen en prikkeldraad en een betonnen paal. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. Omstanders schoten de slachtoffers te hulp en haalden de zes gewonden uit het voertuig.

Bestuurder, die militair is

De zes gewonden werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de RGD Poli te Groningen. Onderweg naar de RGD Politie te Groningen lieten Kenneth en Arsinio het leven. De overigen werden verder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De bestuurder, die militair is, was niet aanspreekbaar en is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
[quads id=1]
Beide ontzielde lichamen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt zorgwekkend landelijk naar 75 met het overlijden van deze verkeersslachtoffers.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Militaire politie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.