Hoe de 26-jarige verdachte D.S. SRD 145.800. van werkgever heeft gestolen.

politie lotto Suriname FamilieNieuws

Werknemer benadeelt werkgever voor SRD 145.800. De 26-jarige verdachte D.S. is door de politie van Wanica aangehouden en in verzekering gesteld.
[quads id=1]

SRD 50 gewonnen

Hij heeft zijn werkgever benadeeld voor een bedrag van SRD 145.800. De werkgever vertrouwde deze jongeman, omdat hij 7 jaren voor hem had gewerkt en nooit iets onregelmatig op hem aan te merken was. Op 21 november kwam een klant met een lotto van Match 3 binnen. Zij had SRD 50 gewonnen en wilde haar geld hebben.

politie lotto Suriname FamilieNieuws

Werkgever heeft benadeeld

De verdachte had een werkwijze om de loten te vervalsen. Hij nam de nieuwe uitgeprinte loten en overhandigde steeds andere loten aan de klant. Op die bewuste dag werd de verdachte door zijn werkgever betrapt en deed hij ter zake aangifte bij de politie. De sterke arm stelde een onderzoek in en het bleek dat de verdachte vanaf 2013 zijn werkgever heeft benadeeld.
[quads id=1]

In verzekering gesteld

Hij heeft vanaf dat jaar op deze wijze loten uitgeprint en voor zichzelf gehouden. In het belang van het verdere onderzoek is D.S. in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.