Anoniem – Als ik mijn vriend laat gaat hij dood.

zelfmoord anoniem verhalen Suriname

Frisse morgen FamilieNieuws. Mijn naam is Nesta. Ik ben 22 jaar en ik ben al 4 jaren met mijn vriend Alwin.

We hebben 2 kinderen alles ging prima. Totdat hij begon met vreemd doen. De laatste tijd is dat pas hoor. Hij komt laat thuis en hij heeft geen tijd meer voor ons. Ik werd er onzeker door en ben in zijn mobiel gegaan.

Dus, in zijn cel zag ik allemaal chats tussen hem en een jonge dame. Ik ken der hoor. Ze is echt zo een jongens meisje. Dus een lesbisch achtige type. Ik was er kapot van toen ik die berichten zag. Ik was echt geschrokken.

Ik maakte het uit

Ze schreven hoe ze elkaar missen en dat soort dingen. Ik voelde me helemaal niet meer lekker bij hem. Ik vroeg hem wat het te betekenen heeft. Hij heeft me gezegd dat het niets te betekenen heeft en dat hij niets met haar heeft. Ik heb hem toch meteen gezegd dat ik bij hem weg zou gaan. Want ik hou niet van dit soort relaties. Gewoon gelijk stoppen als je die man niet meer vertrouwt. Zo zie ik het. Dus ik maakte het uit.

Zijn antwoord was dat hij niet maar wil leven als ik bij hem wegga. Hier ben ik zo van geschrokken dat ik toch ben gebleven. Ik kan het niet over mijn hart halen dat hij dood gaat door mij. We hebben kinderen samen. Dat zou verschrikkelijk zijn. Ik zal het mezelf nooit vergeven.

Mijn gezin proberen te behouden

Maar wat moet ik nu dan? Ik kan gewoon niet meer van hem houden als voorheen. Ik kan het niet uit mijn hoofd halen dat hij zo intiem is geweest met een andere dame. Ik ben boos.

Maar wat moet ik nu doen dan? Toch weggaan en het risico nemen dat hij het doet of hem vergeven en mijn gezin proberen te behouden? Wat zouden jullie doen? Hebben jullie al eens zoiets meegemaakt?