Anoniem – Ik heb een relatie met een leerkracht en zij wil me dumpen

vrouwen Anoniem FamilieNieuws Suriname Nickerie

Hallo Familienieuws. Ik ben Desiree. Het is niet dat ik nog niet volwassen ben. Ik ben al 23 jaar. Ik ga naar een particuliere opleiding.
[quads id=1]

Ik val op mannen

Mijn ouders betalen het voor me. Ik was mooi mooi begonnen. Ik zeg jullie eerlijk. Ik heb Chantal niet gezocht. Ik val niet eens op vrouwen. Ik val eigenlijk alleen maar op mannen. Ik heb nooit eerder een relatie met een vrouw gehad.

Een half jaar geleden hadden een afspraak met een groep andere leerkrachten en leerlingen. Een groepsuitje naar Nickerie. Om de kosten te drukken sliepen we met 4 mensen op de kamer. 2 om 2 in bed. Ik met Chantal, mijn juf.

Haar man en gezin

Ze is een stevige dame van 28 jaar. Niets bijzonders om te zien maar tijdens die week hebben we elkaar heel goed leren kennen. We hebben veel gesproken. Ze vertelde me over haar man en gezin. Ik over een schatje die ik had uit Nederland. We werden heel intiem. Ze vindt me mooi. Ze kijkt de hele dag naar me. Ook in de lessen was het me al opgevallen.
[quads id=1]
Tijdens het slapen begon ze zo een beetje met me te vrijen maar ik heb haar wel gelaten want ik vond het prettig. Zo is onze relatie stiekem gegroeid. Door het leeftijdsverschil is het niet vreemd dat zij en ik vriendinnen werden. We deden alles samen. Zij is zelfs bij haar man weggegaan omdat ze problemen hadden. Zo ben ik bij haar ingetrokken. In een appartement dat ze huurt. We kregen een relatie.

Ineens afstandelijk

Mensen denken dat ik een kamer huur bij haar maar ik slaap bij haar in bed. Haar dochtertje bleef gewoon nog thuis bij haar man. Gaande weg ben ik verliefd geworden. Al 6 maanden nu. Maar ze werd ineens afstandelijk en ze heeft me gezegd dat ze de huur heeft opgezegd en weer bij haar man gaat wonen. Daar slaapt ze nu alweer sinds een week.

relatie Suriname Nickerie anoniem FamilieNieuws vrouwenAl hadden we niet echt een relatie met een toekomst maar ik ben echt boos dat ze me heeft gedumpt. Ze heeft me gebruikt. Ik mag in het appartement blijven tot eind van de maand maar al haar spullen zijn al weg. Ze slaapt ook niet meer bij mij. 1 keer is ze bij me gekomen de afgelopen week. Ik kan niet hier blijven want ik kan het zelf niet betalen.

Meerdere vriendinnen

Ik voel een wrok als ik aan haar denk en als we op school zijn doet ze zo lief, alsof ze nog van me houdt. Maar ik weet dat ze bang is dat ik mensen ga zeggen dat ze het met vrouwen doet. Ze heeft meerdere vriendinnen gehad.
[quads id=1]
In feite wil ik ook niet dat mensen het weten maar het lijkt alsof ik wraak zoek. Ik zag der laatst met der man, ik kuste haar op haar mond. Ze is zo boos geworden. Die avond is ze me komen opzoeken en hebben we gevochten. Eerst gevochten en daarna heeft ze met me geslapen. Ze gebruikt me en ik laat me gebruiken.

Ik wil der

Ik heb foto’s en voiceberichten. Moet ik ze naar haar man sturen? Dat gevoel van wraak zit me heel hoog omdat ik vind dat ze me zomaar is komen kletsen. Ik had mooi mooi een schatje. Nu denk ik alleen maar aan haar. Ik wil der pijnigen maar ik wil ook van der houden. Ik denk dat ik echt van der hou. Maar ze heeft me gewoon gebruikt. Hoe moet ik hiermee omgaan. Kunnen jullie mij adviseren zonder dat jullie mij teveel uitschelden. Zij is ook fout om me te benaderen voor een relatie. Ja toch?

Ik weet zeker dat ze me gaat benaderen zodra jullie dit hebben gezet op Facebook. Wat zal ik der zeggen?

Gerelateerde berichten:
— Anoniem: Hoe vertel ik mijn ouders dat ik op vrouwen val?
— Anoniem: Kan ik mijn oma kennis laten maken met mijn vriendin

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.