Video – Man infecteert meer dan 30 vrouwen met HIV (buitenland)

HIV opzettelijk Buitenland FamilieNieuws

Hiv-positieve man veroordeeld tot 24 jaar voor het infecteren van meer dan 30 vrouwen in Italië.
Een Italiaanse man is veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf voor het infecteren van meer dan 30 vrouwen met het HIV-virus, nadat hij bewust onbeschermde omgang met hen had.
[quads id=1]

Minimaal 53 vrouwen

Valentino Talluto, een 33-jarige accountant, verleidde tientallen vrouwen via sociale media met behulp van een pseudoniem Hearty Style. De politie denkt dat hij in die tijd omgang heeft gehad met minimaal 53 vrouwen, waarbij hij het virus heeft doorgegeven aan 32 van hen. 1 daarvan was pas 14 jaar oud.

Kind van 8 maanden

Behalve de vrouwen met wie hij omgang had, raakten ook vier anderen, drie mannelijke partners van de vrouwen en een kind van acht maanden oud geïnfecteerd.

Vrouwen die besmet werden

In de rechtbank voerden zijn advocaten aan dat de acties van Talluto niet met opzet waren. Terwijl sommige vrouwen met wie hij omgang had vertelden dat hij had geweigerd bescherming te dragen. Hij was zgn allergisch ervoor. Ook vertelde hij dat hij zich pas nog had getest. Hij ontkende ook dat hij de drager van het dodelijke virus was nadat sommige vrouwen die besmet werden hem confronteerden.

Hiv-geïnfecteerde moeder

Volgens rapporten was de moeder van Talluto ook een met Hiv-geïnfecteerde drugsverslaafde die stierf toen hij vier was. Zal hij dit daarom gedaan hebben?
HIV Opzettelijk buitenland FamilieNieuws[quads id=1]
Bekijk hier de video over hem:

Bron: indiatimes.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.